BBO blir Gasellföretag och fyller 5 år

Skribent:

2014-11-01 15:15
Hos Be Better Online

Lagom till att vi fyller fem år fick vi nyligen ett glädjande brev med posten från Dagens Industri, med beskedet att Be Better Online har utsetts till ett Gasellföretag 2014. Varje år utses färre än 0,5% av Sveriges aktiebolag till Gaseller. På Gasellfesten den 25 november i Göteborg kommer Gasellvinnaren att utses, vilket blir det bolag som vuxit allra mest i regionen de senaste fyra åren –  hur vi placerar oss där återstår att se! Vår tillväxt de senaste fyra åren ligger totalt på 1037%.

Vi är mycket glada och stolta över utnämnandet och tycker att det är kul med ett uppmärksammande av vår utveckling som vi alla i bolaget arbetat hårt för.

– Resan vi gjort hittills tillsammans har varit fantastisk, och vi ser utnämnandet till Gasellföretag som ett roligt kvitto på våra gemensamma insatser. Vi är just nu inne i en period av kraftig tillväxt och för oss känns det som att resan bara påbörjats och att det först är på senare tid som vi ser vart vi är på väg och vet mer om vad vi vill, säger Carl-Gustav Öberg, VD och grundare av Be Better Online.

Det är varje företags fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för utnämnandena, och kraven på ett Gasellföretag är:

  • en omsättning som överstiger 10 Mkr
  • minst tio anställda
  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • sunda finanser

Eftersom Be Better Online fyller fem år nu i höst tänkte vi fira med en ordentlig fest, så på fredag den 7 november firar vi Gasell & 5-årsfest med alla våra medarbetare och vänner på vårt huvudkontor i Göteborg – än finns ett antal platser kvar, så om du vill komma, OSA till fest@bebetteronline.com.

 

Diskutera i sociala medier!