Mässor och seminarier om digital marknadsföring och content marketing

I veckan som kommer är stora delar av Be Better Online ute på mässor och håller paneldebatter och föreläsningar. Både på mässan om e-handel och digital marknadsföring i Kista, Stockholm samt mässan IT Solutions Expo i Göteborg håller vi frukostseminarier om content marketing och i Stockholm arrangerar vi en paneldebatt med våra duktiga internationella kollegor. Passa på att träffa oss om du är intresserad av digital marknadsföring!

Träffa oss i Stockholm/Kista

massa-sthlm
På mässan Stockholm E-commerce 2014 i Kista ställer vi ut tisdag-onsdag, 1-2 april, kom och träffa oss där i monter B:24. Vi bjuder på fräscha smoothies och goda råd om digital marknadsföring! Här håller vi en paneldebatt kl. 10.30 på scenen för digital marknadsföring, paneldebatten handlar om att etablera och växa e-handel internationellt på mässan i Kista, läs mer om paneldebatten här. Om du är intresserad av content marketing rekommenderar vi även det frukostseminarie vi håller tillsammans med Marknadscheferna, Kntnt och Rivista kl. 8 på tisdagen – läs mer om det nedan.
Skriv ut ditt gratis entrékort till mässan här!

Träffa oss i Göteborg

massa-gbg
På mässan IT Solutions Expo ställer vi ut onsdag-torsdag, 2-3 april, kom och träffa oss i monter A01:16 så bjuder vi på en fräsch smoothie, och en trevlig pratstund om digital marknadsföring! Om du är intresserad av content marketing rekommenderar vi även det frukostseminarie vi håller tillsammans med Marknadscheferna, Kntnt och Rivista kl. 8 på onsdagen – läs mer om det nedan.
Skriv ut ditt gratis entrékort till mässan här!

Frukostseminarie om Content Marketing

Stockholm: Tisdag 1 april, kl. 8.00-10.00, frukost serveras 07.30 (anmälan här)
Göteborg: Onsdag 2 april, kl. 8.00-10.00, frukost serveras 07.30 (anmälan här)

Du vet att dina kunder finns i digitala medier. Och att där läggs grunden till många köpbeslut. Du vet också att du måste finnas där med rätt innehåll i rätt ögonblick. Men vad är rätt innehåll? Och när är rätt ögonblick? Och hur vet du att det har nått rätt mottagare? Under två timmar berättar vi om hur content marketing – värdeskapande marknadskommunikation – fungerar och kan användas för att svara på frågorna. Möt Tomas Tengby, Be Better Online, Kntnt och Rivista, som reder ut begreppen och ger dig en tydlig och handfast arbetsmodell för hur du lyckas med din content marketing.

BBO på mässor för första gången

I veckan som kommer blir det premiär för Be Better Online på mässor – vilket känns fantastiskt roligt. Vi ser fram emot att träffa alla er fantastiska kunder och kollegor i branschen de närmsta dagarna! Vår monter kommer att se likadan ut i både Stockholm och Göteborg, och vårt huvudsakliga inslag blir de stora vepor som kommer att täcka väggarna i våra montrar.
Veporna levererades i förra veckan till vårt kontor, här ”beta-testar” vi dem!
IMG_7189IMG_7191IMG_7180IMG_7194

 

Diskutera i sociala medier!