Ju fler, desto roligare!

Skribent:

2017-09-27 13:14
Hos Be Better Online

Så har det blivit dags att välkomna ännu fler medarbetare till Be Better Online! De senaste månaderna har en hel del nya ansikten fått pröva lyckan vid kontorets pingisbord. Framförallt finns ännu fler händer på däck, redo att hjälpa dig och våra andra kunder bli ännu bättre online!

 

Innan föräldraledigheten var Karin Larsson en av våra projektledare. Nu har hon äntligen hittat tillbaka till oss, som specialist på content och sociala medier. Det bästa med den nya rollen tycker Karin är att få jobba kreativt och datadrivet på samma gång. På fritiden gillar Karin att höra alla ord som hennes lilla dotter nästan kan säga. Loppis, böcker och goda middagar tackar hon inte heller nej till.

 

Be Better Onlines nyblivna teknikchef heter Fluff Abrahamsson. Att ge stöd i form av rätt tekniska verktyg menar Fluff är en rolig utmaning. Han tycker om att ”work hard and play hard”, för att se till att kundprojekten blir lika framgångsrika som rundpingismatcherna. Just nu ser han mest fram emot att ordna en champangeprovning senare under hösten, för att inte tala om att se andra säsongen av Stranger Things!

 

Det senaste tillskottet inom sökmotoroptimering är Patrik Björkman. Det bästa med SEO tycker han är att resultaten går att se relativt fort, oavsett om det gäller insatser inom teknisk optimering eller content. Årets semester spenderade Patrik på sambons sommarställe i Krzyże i norra Polen. Tillsammans med familjen badade han, åt god polsk mat och tog det lugnt.

 

 

Är du sugen på att börja jobba hos oss? Just nu gör vi plats bland skrivborden för ännu fler. Läs mer om våra lediga tjänster och skicka gärna iväg en ansökan!

 

Diskutera i sociala medier!