Nya kompisar!

Skribent:

2019-01-24 09:14
Hos Be Better Online
Ulrika Sandra puttar pingisbord

Vi har blivit ännu fler kollegor! BBO växer så det knakar i lokalerna på Stigbergsliden. Under en kort period fick till och med pingisbordet ge vika för att vi skulle få plats allihop. Ve och fasa! Som tur är har vi nu hittat en ny och större lokal där både vi och pingisbord får plats. För att undvika rygggskott och förvirring flyttade vi inte särskilt långt – vi sitter nämligen kvar på samma adress. Numera hittar ni oss på första plan i Henriksbergshuset på Stigbergsliden 7. Lokalen är 300 kvadrat större och blickar ut mot Göteborgs hamninlopp. Kom gärna förbi på en kopp kaffe eller en pingismatch och spana in våra nya lokaler och hälsa på både nya och gamla kompisar!

Utsikt från vårt nya kontor! Sound on!

 

 

Ulrika Persson

I rollen som digital analytiker kommer Ulrika att hjälpa våra kunder att få ännu fler insikter om sin digitala närvaro. Under sin yrkesresa har hon både drivit en webbyrå och jobbat som undersköterska. Ulrika har en bred kompetens och kan både bygga datorer, programmera och ett och annat om SEO, marknadsföring och content. Efter att ha längtat både efter fler kollegor och mer analys har hon nu hittat till oss på BBO. Ulrikas intresse för teknik och historia får sig uttryck i hennes passion för steampunk, Ulrikas bakgrund, nyfikenhet och noggrannhet kommer våra kunder kommer ha stor nytta av.

 

 

Sandra Gederberg

Säg hej till vår praktikant som studerar till E-commerce Manager på IHM Business School. Sandra har efter en första LIA-period hos Fine Little Day nu sin andra praktikperiod hos oss. Under sin praktikperiod som började i slutet av november har hon redan skapat magiskt innehåll för oss och för våra kunder! Sandra gillar att vara kreativ med ord och twistar gärna till orden så fort hon får en chans, vilket ni säkert kan se i våra senaste uppdateringar i sociala medier. Sandra gillar även att inreda och renoverar just nu sin farmors hus söder om Göteborg. Hennes skills i inredning kommer nu väl till pass i våra nya lokaler!

 

 

 

 

 

>> Mer om vad som händer på BBO

 

Diskutera i sociala medier!