Nya solstrålar på Be Better Online!

Skribent:

2018-04-26 10:14
Hos Be Better Online
Rygg mot rygg under körsbärsträd

Nu är våren äntligen här på allvar. Solens strålar värmer och blommor spricker upp där det förr låg drivor av snö. Ett par riktiga solstrålar har även hittat sig in på Be Better Online, i form av nya kollegor!

 

Caroline Blomgren pluggar till e-commerce manager och gör sin praktik hos oss. Hon har stormtrivts med att äntligen få använda sina teoretiska kunskaper i praktiska uppgifter. Därför ser hon fram emot att jobba kvar hos oss under resten av sin studietid. Det är ömsesidigt! På fritiden umgås Caroline mycket med vänner, som hon tycker är det viktigaste som finns. Är hon ledig i mer än tre dagar reser Caroline någonstans. Kanske blir det Island, Maldiverna, Bermuda, St Martin eller Barbados nästa gång, vem vet.

 

Vår nyaste SEO-specialist heter Filip Majetic. Bäst med SEO tycker han är att hela tiden få lära sig nya saker genom att testa, problemlösa och arbeta fram nya metoder för att skapa synlighet i sökmotorer. Allra mest tycker han om att arbeta med länkar. När Filip inte är på jobbet spelar han gärna Dungeons & Dragons, umgås med vänner, läser böcker och ser på tv-serier. I sommar ser han fram emot att träffa vänner i England och gå på Way Out West.

 

Är du sugen på att bli en del av BBO-gänget? Ta en titt på våra lediga tjänster eller skicka en spontansökan!

 

Diskutera i sociala medier!