Pressmeddelande: Ny VD för gasellföretaget Be Better Online

Skribent:

2016-05-18 10:13
Hos Be Better Online
Tomas André ny VD för Be Better Online

Tomas André tillträder som VD för gasellföretaget Be Better Online

Göteborg 2016-05-18

Tomas André, med en bakgrund bland annat som VD och grundare för telekomföretaget Visionutveckling, tar nu över rollen som VD i Be Better Online. Företaget vill på detta sätt förstärka och tydliggöra sin position som digitala experter på den svenska marknaden.

-Jag är glad över förtroendet att ta över taktpinnen för Be Better Online. Carl-Gustav Öberg har byggt upp ett framgångsrikt företag med en stor tillväxtpotential och det ska bli spännande att ta företaget till nästa nivå, säger Tomas André. Carl-Gustav Öberg kommer att stanna kvar i företaget och kommer främst fokusera på försäljning, affärsutveckling samt att säkerställa att Be Better Onlines produktutveckling gällande digital marknadsföring ligger i framkant.

-Jag känner mig stolt över alla duktiga medarbetare och vad vi har åstadkommit så här långt. Från att ha varit ett litet källarföretag på Chalmers, till att vi två år i rad blivit utnämnda till DI Gasell och att vi i dag är 15 medarbetare i Göteborg och Stockholm, säger Carl-Gustav Öberg.

Be Better Online hjälper sina kunder att nå framgång i den digitala världen. Kundens framgång är viktig, vilket innebär att man strategiskt arbetar med att skapa bra relationer och djup förståelse för kundens verksamhet, utmaningar och möjligheter. Med denna kundkännedom kan man erbjuda de mest effektiva och framgångsrika lösningarna för varje kund.

-Mitt mål är att Be Better Online ska positionera sig som ledande på digital marknadsföring i Sverige, vilket innebär att vi kan skapa ännu bättre förutsättningar för att få fler kunder att bli framgångsrika i sina digitala kanaler, avslutar Tomas André.

Kontaktinformation

Tomas André, VD, tomas.andre@bebetteronline.com
Carl-Gustav Öberg, Ansvarig Digital Strategi, carl-gustav.oberg@bebetteronline.com

Om Be Better Online

Be Better Online är experter på digital marknadsföring och att skapa framgång för våra kunder. Vi hjälper våra kunder att öka sin försäljning, nå fler potentiella kunder, omvandla besökare till betalande kunder och att öka sin varumärkeskännedom. Vi startade 2009 och vi är stolta över att ha fått utmärkelsen DI Gasell både 2014 och 2015. I dag är vi 15 medarbetare på våra kontor i Göteborg och Stockholm.

www.bebetteronline.se

 

Diskutera i sociala medier!