Senior specialist inom annonsering online – Göteborg

Skribent:

2019-01-09 11:18
Lediga tjänster
Utsikt hamninlopp GBG

Vill du kombinera tekniskt, kreativt och strategiskt tänkande? Vi är ett engagerat och glatt team med spetskompetens inom digital marknadsföring. I takt med att vi växer söker vi en senior annonseringsspecialist i Göteborg att fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

 

Hos oss får du möjlighet att verkligen grotta ner dig i ditt område, för att leverera ännu bättre resultat till våra kunder. Att hitta nya och bättre metoder är alltid intressant, därför kommer vi alltid att uppmuntra dig att bidra med förslag. Oavsett om det handlar om något på kontoret eller själva arbetet som du känner kan bli bättre. Både i stort och smått. Be Better Online är en arbetsplats med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt arbete är stor.

BBO Crew utanför Världskulturmuseet

Vi tror på att det är viktigt att känna en stark gemenskap men samtidigt ha möjlighet att sitta koncentrerat. Vi tror på att skratta mycket på jobbet och ha roligt medan vi levererar värde och kundnytta till våra kunder. Vi tror på att ständig kompetensutveckling skapar trivsel och är avgörande för vår kvalité.

 

Ditt jobb kommer att gå ut på att använda data för att identifiera vad som krävs för att stärka kunderna, sedan fixar du det. Du är med hela vägen från analys och strategi, till genomförande, löpande optimering och rapportering. Självklart är omvärldsbevakning också en viktig del, för att hänga med i en bransch där förändring sker snabbt.

 

Du är allra bäst på betald annonsering, men har god förståelse för områden som SEO och konverteringsoptimering. Hos oss arbetar ofta flera specialister från olika affärsområden tillsammans för att nå uppsatta mål för en kund, både på de nordiska marknaderna och globalt.

 

Du kommer bland annat arbeta med att

– Analysera data och identifiera utvecklingsmöjligheter
– Bygga kontostrukturer för maximal kontroll och avkastning
– Optimera betald annonsering mot uppsatta KPI:er
– Rapportera utförda åtgärder, resultat och insikter till kund
– Hjälpa kundansvarig vid införsäljning
– Bidra till utvecklingen av våra processer och tjänster inom PPC

 

Du är

– Erfaren inom att optimera betald annonsering online
– Självgående och pragmatisk
– Bra på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
– Professionell när du möter kunder
– Kunskapstörstande
– Datadriven och analytiskt lagd
– Bra på att arbeta i team
– Noggrann
– En härlig kollega!

 

Du har gärna

– Byråerfarenhet inom PPC/annonsering online
– Certifikat från Google inom AdWords och Analytics
– Drivit egna projekt med något som påminner om våra produkter och tjänster
– BA, kandidatexamen eller annan dokumenterad utbildning på ett relevant område, som marknadsföring, eko­­­nomi, ingenjör eller systemvetenskap

 

Vi erbjuder

– Flextid
– Härliga och skarpa kollegor
– En miljö där du kan utvecklas och växa
– Ett företag som alltid har något nytt på gång
– Att värderas för dina prestationer
– Att ha roligt på jobbet

 

 

Ansök per e-post till carl-gustav.oberg@bebetteronline.com.
Vid frågor om tjänsten kontakta VD Carl-Gustav Öberg, carl-gustav.oberg@bebetteronline.com, +46723000017.

 


Om Be Better Online

Vi skapar framgång varje dag – för vi älskar det vi gör!

 

Vår ambition är att bemästra områden som effektivt driver lönsamma resultat för våra kunder. Med den har vi sedan 2009 utvecklats till ett företag som kan erbjuda ett komplett utbud av tjänster för att analysera, styra och optimera annonsering och organisk närvaro i sökmotorer, annonsnätverk och sociala medier. Vi brinner för det vi gör. Tack vare det arbetar vi än idag med flera av de första kunderna från 2009.

 

Vi startade med ett starkt fokus på sökmotoroptimering (SEO), men levererar idag en helhet som samverkar för effektiva resultat. Be Better Online är ett hårt sammansvetsat gäng på 25 personer med kontor i Göteborg och Stockholm.

 

 

Diskutera i sociala medier!