Vi växer så att det knakar!

Skribent:

2017-06-05 10:31
Hos Be Better Online

Med nya medarbetare i både Stockholm och Göteborg växer Be Better Online så att det knakar. Nya förmågor och utökade avdelningar ska möta stor efterfrågan och upptäcka outforskade affärsområden. På så sätt kan vi leverera fantastiska resultat som gör dig ”better online”.

 
 

20170605_102640Emelie inledde sin karriär med SEO och har hittat tillbaka till området hos oss. Vår nyaste SEO-specialist gillar att hitta lösningar på människors sökbeteende, för att skapa bättre hemsidor för användarna. I år sprang Emelie Göteborgsvarvet på två timmar och tio minuter, fem minuter snabbare än hennes målsättning!
20170605_102853Mondésir är utbildad systemvetare och har bland annat erfarenhet från flera startups inom IT, marknadsföring och sälj. Idag är han PPC-specialist hos oss på Be Better Online. Det bästa med PPC är, enligt Mondésir, att området ständigt förändras och att allt som görs går att mäta in i minsta detalj. I sommar vill han helst läsa en bra bok på stranden.
20170605_102743Ny PPC-specialist är även Thomas, som har studerat företagsekonomi och drivit webbshop i sex år. Det var när han arbetade med internetmarknadsföring av sin egen butik som han fick upp ögonen för området. Idag kan han ägna sig åt marknadsföring fullt ut. Thomas stora intressen för lediga stunder är golf och wakeboard.
20170605_102622Copywritern Jessica har skapat innehåll för internetmarknadsföring sedan ett par år tillbaka. Nu skriver hon texter hos Be Better Online. Att göra research tycker Jessica är den bästa delen av jobbet, eftersom hon får lära sig något varje dag. I sommar ska hon försöka hinna med att måla, läsa och testa så mycket nytt som möjligt.
Är du intresserad av att bli en av oss här hos Be Better Online?

Just nu har vi inga lediga tjänster, men fyll i en intresseanmälan på http://jobb.bebetteronline.se/ så kontaktar vi dig när det dyker upp.

 

Diskutera i sociala medier!