Be Better Onlines flagga på Henriksbergshuset
Be Better Onlines logotyp på väggen på Göteborgskontoret
Bild från Göteborgskontoret, på bilden syns Kim Ford, Nira Hindocha, John Axelsson och Sando Estivhu
Bild från kontoret i Göteborg
Andrea Knape, projektledare på BBO
Joella Berg, PPC-specialist på BBO
Vi är Be Better Online

Digitala talanger

Be Better Online samlar några av branschens största talanger inom digital marknadsföring. Vår gemensamma vision är att bryta ny mark inom digital marknadsföring, därför ligger vi stort fokus på utveckling av alltifrån metodik till verktyg och kompetens.

  • Marcus Öhman på BBO
  • Marcus van der Vliet på BBO
  • Karin Larsson på BBO
  • Sando Estivhu på BBO
  • Joella Berg på BBO
  • Patrik Wimnell på BBO
  • Nira Hindocha på BBO

Vi älskar det vi gör!

Webbnördar
Bakom Be Better Online står ett gäng internetnördar som började i sina källare med ett starkt intresse för att bygga webbsajter och driva trafik. En del av oss har startat och drivit e-handelsbutiker och andra har knackat ihop communities och affiliatesajter medan vi fortfarande gick i högstadiet. Nu är vi något äldre, och mer vana vid att ha kostym. På BBO får vi göra det vi brinner för - avlönat. Be Better Online grundades 2009 på Chalmers teknikpark i Göteborg - med en tydlig vision om att vara bäst på det vi gör för våra kunder.

Vi älskar att vara bäst.
Det fanns, och finns än idag en del övrigt att önska från kundperspektivet på den svenska branschen inom sökmotoroptimering och digital marknadsföring - vilket också blev vår mission att förbättra. Vi var nördarna som tyckte att vi kunde göra allt mycket bättre. Vi formulerade det i några för oss viktiga ledord. De är; total transparens, långsiktiga och mätbara resultat, kostnadseffektivitet, totalt engagemang och korta avtalsperioder.

Levererar helhet
Med en ambition om att bemästra de områden som vi ser är effektiva för att driva lönsamma resultat för våra kunder har vi sedan 2009 växt in i ett komplett utbud av tjänster för att analysera, styra och optimera annonsering och organisk närvaro i sökmotorer, annonsnätverk och sociala medier. Genom att vi brinner för det vi gör, och gör allt vi kan för att våra kunder skall bli nöjda - arbetar vi än idag med många av våra första kunder sedan 2009.

Våra kontorUpdate your browser (you're currently using IE version 8 or below) for accessing this site. More info & help with upgrading: whatbrowser.org.