Marknad

Kontakta gärna mig!

veronica stenberg

Lär dig hur marknaden ser ut digitalt. Få insikt i hur du ligger till i relation till dina konkurrenter och hur kunderna uppfattar ditt varumärke. Hitta nya möjligheter. Förstå ett föränderligt landskap och blicka utåt mot omvärlden. Med vårt perspektiv från utsidan får du ett gediget underlag för att utveckla din marknadsstrategi.

Vi skräddarsyr tjänsterna efter dig och dina behov, men ofta möter vi våra kunder inför lanseringen av en ny produkt eller när de vill hitta nya potentiella målgrupper. Kanske vill du omforma din digitala närvaro med en ny webbplats, app, lojalitetsklubb eller liknande.

Vad det innebär

Målet är att hjälpa dig förstå den digitala marknaden. Vi ser till faktorer som målgrupp, konkurrenter och utvecklingsmöjligheter. Som metod använder vi sökordsanalys (för att stödja innehållsmarknadsföring) och konkurrensanalys eller SERP-konkurrensanalys. Som en del av arbetet undersöker vi hur ditt varumärke och företagets närvaro uppfattas i sociala medier. Kontakta oss för att diskutera vad vi kan hjälpa just dig med!